A Tony Rossell, a Espanya i a Andorra se'l coneix per la seva labor i entrega al Kung Fu. Però el que sense dubte, no es coneix tant, es a la persona amable i de gran cor, que sense ànim de lucre, ni cap interès, va lluitar juntament amb altres apassionats del art per trobar un lloc digne per a la seva passió, el Hung Gar Kung Fu que va aprendre amb el seu mestre Wong Ping Pui, sent aquest antiquissim sistema de lluita un gran desconegut en aquells anys al nostre país.     Encara que va tindre molts inconvenients per la falta de mitjans, la seva entrega el va portar a viatjar al estranger en repetides ocasions per ampliar més el seu coneixement i intercanviar el seu art. 


  Va aconseguir realitzar diverses obres d'incontestable contingut i va saber transmetre una visió impregnada de diferents fonts, consolidant així una trajectòria complicada dedicada a la investigació del sistema de la família Hung.  Uns anys desprès, decideix retirar-se del ensenyament.


  Ara, lluny ja dels innumerables articles de premsa i revistes especialitzades que van marcar una època a Espanya i el van donar a conèixer, Rossell torna a mostrar, no només el seu treball, sinó també l'empremta que va deixar en els seus seguidors.


  Aquest mestre occidental ha sigut capaç de demostrar una gran destresa tant en la practica com a l'hora de formar grans artistes marcials.


  Aquesta web, creada pels incondicionals de Rossell, ens ofereix la possibilitat de descobrir la seva obra, en la que podem veure llibres, imatges i fotos d'un dels pioners mes carismàtics i polivalents del Kung Fu xines a Espanya i Andorra.


  En nom de tots els que hem tingut la sort de conèixer-te i compartir amb tu tantes estones insubstituïbles, gracies Mestre.Hung Gar Kung Fu 

Sifu Rossell

../HUNG_GAR_ANDORRA/Hung_Gar_Andorra.html