El mestre Wong Ping Pui va néixer en el poble de Bo-On a la província de Canton (Xina). Es va traslladar molt jove a Hong Kong on va començar a compaginar el seu treball de muntador de ràdios a la filial de Philips amb la practica del Kung Fu, el qual el va impactar degut als serials de Wong Fei Hung, l’heroi del Hung Gar, que en aquells temps, eren televisats a Hong Kong, encarnats amb molt d’èxit per l’actor Kwan Tak Hing.

  Abans d’estudiar Kung Fu, va buscar i veure diversos mestres i estils, alguns dels quals no el van convèncer gaire, finalment va ser el seu germà qui el va introduir a la modesta escola de Chao Wing Tak, alumne directe del gran Tang Fong.

  Wong va estudiar amb Chao Wing Tak per un espai de temps de deu anys, entrenant moltes hores diàries, fins que va marxar cap a Espanya. Va ser allà, a Barcelona, a on va conèixer a Tony Rossell, i ... aquesta es la historia.

Wong Ping Pui

Mestre del Tigre i la Grulla

Transcurs d'una classe de Sifu Wong al 1977, a on es pot apreciar a dos dels seus alumnes mes destacats, Tony Rossell i Gabriel Soler.

Foto d'estudi del Mestre Wong amb el seu mes antic i carismatic alumne Tony Rossell, 1985

Wong Ping Pui i Tony Rossell actualment, 2007

../HUNG_GAR_ANDORRA/Hung_Gar_Andorra.html